top of page
 • Hvem står bak Snapdrill?
  Snapdrill er utviklet av GMV AS, som har over 30 års erfaring med CNC-maskinering, pipeboring, utvikling av spesialverktøy og produktutvikling.
 • Hva kan Snapdrill brukes til?
  Snapdrill passer til enhver jobb der det skal anbores. Verktøyet var i utviklingsfasen spesielt tiltenkt montering av klammer til springkleranlegg, men kan i praksis bore i alle typer stål og plastrør.
 • Hvorfor lønner det seg å investere i Snapdrill?
  Først og fremst er man i stand til å bore betydelig raskere med Snapdrill, samtidig som det er tryggere og mer presist enn noe annet. Dette kan føre til at bedriften sitter igjen med en bedre bunnlinje, men er også en stor HMS-fordel med tanke på sikkerhet. Etter noen få hundre hull regner vi med at man kan tjene inn et helt sett med Snapdrill, noe som gjør det lønnsomt for både store og små bedrifter.
 • Hvorfor er Snapdrill mer effektivt enn andre metoder?
  Først og fremst må det poengteres at man sparer seg for alt forarbeid. De patenterte tekniske løsningene i Snapdrill gjør anboring i rør til en lynrask og uanstrengt arbeidsoppgave. Den karakteristiske gripekloen spenner opp verktøyet direkte på røret og er selvsentrerende, noe som dermed eliminerer behovet for kjørning og forboring. Resultatet er perfekt sentrerte hull hver gang, uten behov for filing. Det innebygde vateret gjør det enkelt å anbore i rett vinkel. Den trinnløse girkassen inni Snapdrill mater verktøyet gjennom røret uten at det trengs videre anstrengelse fra operatøren, noe som gjør at man kan bore raskt, trygt og presist. Dette fjerner all belastning på håndledd som man er vant til ved konvensjonell anboring.
 • Rørdimensjonen / hulldimensjonen jeg borer i finnes ikke. Lager dere spesialtilpassede verktøy?
  Vi har dyktige folk med på laget som er villige til å strekke seg langt for å imøtekomme kundens behov. Snapdrill kan tilpasses andre typer rør og hullsager på bestilling.
 • Hvorfor kan man bare bruke Metabo batteridrill med Snapdrill?
  En av de mange forutsetningene for at Snapdrill skal fungere optimalt er at verktøyet monteres direkte på drivverket. Alle batteridriller har ulik utforming, og Metabo var en av de drillene som egnet seg godt til å lage en hurtigkobling for Snapdrill. Hurtigkoblingen gir mest mulig effektivitet og sikkerhet, og ikke minst brukervennlighet.
 • Hvor får man tak i hullsager til Snapdrill?
  Hullsagene er designet av utviklingsteamet i Snapdrill og kan kun bestilles direkte fra oss.
 • Hva gjør jeg dersom det oppstår feil?
  Dersom brukermanualen ikke tar for seg problemet du opplever, eller du trenger reparasjon/reservedeler tar du kontakt direkte med oss.
 • Hvor er Snapdrill laget?
  Snapdrill er designet og produsert hos GMV AS på Forus i Rogaland. Dette er en moderne maskineringsbedrift med over 30 års erfaring. Hullsagene er designet i Norge og bestilt fra en av våre samarbeidspartnere i Taiwan. Diverse smådeler kommer fra samtlige underleverandører, men verktøyet er i all hovedsak produsert i Norge.
 • Passer ingen av disse spørsmålene?
  Ta kontakt med oss direkte, så hjelper vi deg gjerne!
bottom of page